Coneix qui hi ha darrere de REtall

El nom de REtall fa referència al retall, la minva, les peces sobrants descartades en el procés industrial pel seu petit format… i que Rescatem per transformar-les en la nostra matèria primera.

RE-tall també és “tornar a tallar” (en català) referint-se al procés de fabricació dels nous productes.

De REtall destaquem RE de:

  • Reduir
  • REcuperar
  • REutilitzar
  • Reciclar
  • REpensar…
  • REDissenyar sempre de la mà de la sostenibilitat.

Quan sorgeix la idea de REtall?

REtall neix al profund espai de reflexió i canvi provocat per la meva segona maternitat. A la recerca de l’equilibri entre conciliació familiar i desenvolupament professional… prenent com a punt de partida “que puc fer amb el que tinc” i sumant bagatge i habilitats professionals i personals.

La nostra flexibilitat en l’elecció de materials ens permet adaptar-nos a les vostres necessitats específiques i garantir que el vostre projecte compleixi els més alts estàndards de sostenibilitat.

A Retall, treballem amb una àmplia gamma de materials que inclouen:

Els nostres Orígens

“El que tinc” és una empresa familiar de retolació i arts gràfiques que genera RESIDUS… observant-los, quantificant-los i seleccionant-los vaig arribar a la conclusió que alguns materials eren massa valuosos per descartar-los sense ni tan sols haver-los fet servir. Utilitzo peces que per la seva forma o petit format acabarien a l’abocador… les RESCAT i els dono l’oportunitat de convertir-se en OBJECTES SINGULARS!

La Sostenibilitat és la nostra base

RETall m’ha permès fer realitat els meus somnis! Dissenyar des de l’arquitectura donant curs a la meva creativitat i alhora poder fabricar-ho en companyia de la sostenibilitat. És el meu petit gra de sorra per CANVIAR EL MÓN… per cuidar el planeta on vivim gaudint de la meva feina.

CONTACTA